Shell Advance Ultra 4
10W-40 motorolaj

alt
Az Advance Ultra 4 egyedülálló, teljesen szintetikus kenőanyag a nagyteljesítményű 4 ütemű motorkerékpárok motorjainak legmesszebbmenő védelmére, valamint tengelykapcsolói és hajtóművei kiváló működésének a biztosítására.

A termék technológiája a versenyek során bizonyított, és rendelkezik a vezető motorkerékpár-gyártók jóváhagyásával. A termék túlteljesíti minden motorkerékpár-gyártó követelményeit.
Alkalmazás
Nagyteljesítményű lég- és vízhűtéses négyütemű motorkerékpár-motorokban, beleértve a versenyre feltuningolt, valamint a hajtóművel közös kenésűeket és az olajos tengelykapcsolóval ellátottakat is.
Azokban a motorkerékpár-hajtóművekben, amelyek kenésére motorolaj van előírva, beleértve néhány kétütemű motor és robogó hajtóművét is.

Tulajdonságok és előnyök
Legmesszebbmenő védelem
A szintetikus alapolajon és speciálisan a motorkerékpárok részére bevizsgált alkotórészeken alapuló egyedülálló receptúrájának köszönhetően a legnehezebb futásviszonyok között is rendkívüli védelmet biztosít. Ennek tudható be, hogy úgy növeli meg a motor élettartamát, hogy eközben mindvégig fenntartja annak eredeti teljesítményét.
Rendkívül sima kuplungolást valamint könnyű sebességváltást biztosít.
A szakértő motorkerékpárosok nagyra értékelik, hogy könnyű, sima, rángatás-mentes sebességváltást eredményez.
Még a verseny során is a legtöbbet hozza ki a motorból
A versenyeken kipróbált, a súrlódást alacsony szinten tartó technológiája elősegíti, hogy a motor a gázadásra gyorsabban reagáljon és megnöveli a leadott hasznos teljesítményt.  Azoknál a motorkerékpár típusoknál, amelyeknél 10W-40 viszkozitási osztály is megengedett, a legnagyobb hasznos teljesítmény elérése érdekében ennek használata ajánlott.
Egész évben, minden időjárásra megfelel.
A receptúra lehetővé teszi, hogy egész éven át, minden időjárási körülmények mellett ugyanazt a terméket használják. A termék két különböző viszkozitási osztályban kapható, így a motoros ki tudja választani a vezetési stílusához és a vezetési körülményekhez legmegfelelőbbet.

Specifikációk és jóváhagyások
A termék két különböző viszkozitási osztályban kapható.
SAE J 300 10W-40 és SAE J 300 15W-50.
A két változat mindegyike túlteljesíti az alábbi nemzetközi specifikáció szerinti követelményeket:
API SG, JASO MA
és rendelkezik Ducati és KTM jóváhagyással.
Az Advance Ultra 4 túlteljesíti az összes japán és európai motorkerékpár-gyártó követelményeit.

gyártó honlapja itt